Tel: +385 1 2110 020
Email: info@elpro-solutions.hr
Proizvodi

Industrijski monitori i Panel PC

Od otpornosti na udarce i vibracije, Pepperl + Fuchs nudi HMI rješenja koja udovoljavaju različitim zahtjevima industrijske industrije. Obitelj VisuNet HMI uključuje širok izbor robusnih industrijskih monitora, tankih industrijskih kutija, softvera tankih klijenata i perifernih uređaja.

VisuNet radne stanice i sustavi za nadzor oslanjaju se širom svijeta u istraživanjima nafte i plina, rafinerijama, kemijskim i farmaceutskim proizvodnim pogonima. HMI-ovi za industrijsku primjenu poput ovih izloženi su vlazi, ekstremnim temperaturnim promjenama i korištenju 24 sata dnevno. Da bi se osigurala apsolutna pouzdanost, VisuNet sustavi izrađeni su s komponentama visokog stupnja zaštite u industrijskoj primjeni i optimizirani za produljenu uporabu u teškim uvjetima rada.

Portfelj industrijskih monitora VisuNet nudi niz osnovnih komunikacijskih tehnologija u raznim modelima – od PC-a za teške uvjete rada optimiziranih za istraživanje nafte i plina do elegantnih sustava daljinskih monitora za regulirano unutarnje okruženje poput farmaceutske proizvodnje. Pronađite industrijski monitor koji savršeno udovoljava vašim zahtjevima.

Kategorija: