Tel: +385 1 2110 020
Email: info@elpro-solutions.hr
Proizvodi

Mobilni uređaji Ex

Kupnjom Ecom-a – tržišnog lidera za samosigurne mobilne uređaje kao što su mobiteli, pametni telefoni i tableti za opasna područja – Pepperl+Fuchs proširio je svoj portfelj tako da uključuje partnera koji je već desetljećima poznato ime u industriji.

Od mobitela, pametnih telefona i tableta do pametnih satova – svi su mobilni uređaji dostupni u verzijama za upotrebu u surovim (industrijskim) okruženjima. Verzije s globalnim ATEX / IECEx certifikatima za Zonu 1/21, Div. 1 i Zona 2/22, Div. 2, također su dostupna odobrenja za rudarstvo, za pojedinu zemlju i radio frekvencije. Zasloni i kućišta industrijske klase pružaju dodatnu sigurnost štiteći uređaje od ulaska prašine i vode i čineći ih otpornima na udarce i vibracije. Pojedinačne mogućnosti konfiguracije, sporazumi o razini usluge u kombinaciji s digitalnim proizvodima i uslugama te opsežna usluga koju pruža obučeno osoblje zaokružuju paletu rješenja za mobilno računanje i komunikaciju.

To omogućuje novi potencijal i povećava sigurnost, učinkovitost i transparentnost tijeka rada, bilo u konvencionalnim aplikacijama ili za aplikacije industrije 4.0.

Kategorija: