Tel: +385 1 2110 020
Email: info@elpro-solutions.hr
Proizvodi

Ultrazvučni senzori

U industrijskoj primjeni ultrazvučni senzori odlikuju se pouzdanošću i izvanrednom prilagodljivošću. Ultrazvučni senzori mogu se koristiti za rješavanje čak i najsloženijih zadataka koji uključuju otkrivanje predmeta ili mjerenje razine s milimetarskom preciznošću, jer njihova mjerna metoda pouzdano djeluje u gotovo svim uvjetima.

Nijedna druga mjerna metoda ne može se uspješno primijeniti u tako širokom opsegu i u toliko različitih primjena. Uređaji su izuzetno robusni, što ih čini pogodnima i za najteže uvjete. Površina senzora čisti se mikro vibracijama i to nije jedini razlog zašto senzor nije osjetljiv na prljavštinu. Fizički princip – širenje zvuka – djeluje, uz nekoliko iznimaka, u praktički bilo kojem okruženju.

Metoda mjerenja koju koriste ultrazvučni senzori smatrana je prekomjerno složenom tehnologijom i koristi se samo kao “krajnje sredstvo” … kao rješenje za posebno teške primjene. Ta su vremena odavno prošla! Ultrazvučni senzori dokazali su svoju pouzdanost i izdržljivost u gotovo svim industrijskim sektorima.

Kategorija:

Opis

Primjena:

– u strojarstvu / za izradu alata za strojeve

– u proizvodnji hrane i pića

– u industriji za obrada drveta i namještaj

– u proizvodnji građevnog materijala

– u poljoprivrednoj djelatnosti

– u građevinarstvu

– u industriji celuloze i papira

– za mjerenje nivoa i razine

 

– više na www.pepperl-fuchs.com/global/en/classid_182.htm