Tel: +385 1 2110 020
Email: info@elpro-solutions.hr
Proizvodi

Senzori za automatska vrata i pristupne sustave

U modernim zgradama dominiraju automatska vrata. Automatski sustavi vrata oslanjaju se na robusne senzorske sustave kako bi održali njihov rad i zaštitili ih. Od fotoelektričnih senzora koji mogu prepoznati smjer i razlikovati ljude i vozila, do senzora koji pružaju apsolutno pozicioniranje i zaštitu od mjesta udara, Pepperl+Fuchs ima automatski senzor za vrata koji odgovara vašim potrebama. Zapravo imamo najveći i najraznolikiji izbor senzorskih sustava na svijetu.

 

Primjerice, aktivni infracrveni fotoelektrični senzor TopScan-S jedan je od prvih TÜV testiranih uređaja certificiranih prema DIN 18650. Modularni senzori montiraju se u pod, te se lako konfiguriraju za kut položaja snopa, načina rada i nadzor lijevog ili desnog ruba. Idealna aplikacija za ovjesna vrata.

 

Maksimalnu pouzdanost i sigurnost u otvaranju, zatvaranju i nadzoru kliznih vrata pružaju mikrovalni senzori serije RMS-S. Sposobnost otkrivanja pokretnih ciljeva koji se približavaju vratima, kao i nepokretnih predmeta na putu do vrata, čini RMS-S jedinstvenim i uklanja zahtjeve korištenja dodatnih senzora. RMS-S također je u potpunosti u skladu s DIN 18650.