Tel: +385 1 2110 020
Email: info@elpro-solutions.hr
Proizvodi

Senzori za dizala

Suvremena staklena dizala sinonim su za modernu arhitekturu i inovativan dizajn. Potrebna je vrhunska detekcija praga dizala posebno dizajnirana za vrata dizala kako bi se osigurala sigurnost i udobnost putnika.

 

Lagane zavjese Pepperl+Fuchs ultra niskog profila, serije AL21, dostupne su u kompaktnom kućištu širine 9 mm – našem najmanjem – za jednostavnu montažu. Korespondencija snopa svjetlosne rešetke A21 automatski se postavlja tako da postigne maksimalnu razlučivost s snopovima koji se automatski mijenjaju kako se udaljenost između odašiljača i prijemnika udaljava, što omogućuje otkrivanje malih pomaka. Svjetlosna zavjesa AL21 održava trostruku konfiguraciju snopa čak i kad se vrata dizala zatvore (pri nultom odvajanju).

 

Fotoelektrični senzori emitiraju uski snop i nadgledaju prag vrata dizala reflektorom ili prijemnikom kao referencom. Pružaju jednostavnu i isplativu metodu osiguranja vrata dizala. Izuzetno uska kućišta omogućuju postavljanje svjetlosne zavjese na skučenim mjestima u okviru vrata. Dostupni su senzori napajanja AC / DC, kao i značajke koje uključuju visoku otpornost na ambijentalno svjetlo i kućišta otporna na neovlaštenu upotrebu.